Driving To Deliver Your Business

Junior Business Analist – Audax

Media Logistics is op zoek naar een communicatief sterke Junior Business Analist die graag binnen een hectische omgeving acteert en toe is aan de 2e stap binnen zijn of haar loopbaan.

Media Logistics, gevestigd in Gilze, is een dochteronderneming van Audax. Wij verzorgen, naast het gehele traject van fysieke distributie van mediaproducten ook een breed scala aan logistieke diensten voor diverse opdrachtgevers, in diverse branches. De sterke punten van Media Logistics liggen op het gebied van orderverwerking, warehousing, (e)fulfilment, transport en (retail) retourlogistiek. Omdat Media Logistics een uniek logistiek bedrijf is, met een inrichting gericht op multichannel logistics, is een aantal jaren geleden de focus van uitsluitend mediaproducten verbreed naar andere sectoren. Hierbij kun je denken aan branches als fashion, speelgoed, doe-het-zelf, warenhuizen, huishoudelijk (non-food), drogisterijen en web-shops.

Bij Media Logistics werken ruim 220 medewerkers. Vanuit de locatie in Gilze met een bedrijfsoppervlakte van zo n 50.000 m2 dat o.a. ruimte biedt aan 20.000 palletplaatsen. Ons warehouse heeft een hoge automatiseringsgraad, waardoor we foutloos, fijnmazige (retour) distributie kunnen garanderen naar onze klanten in de Benelux.

Voor de afdeling Business Control zijn wij op korte termijn op zoek naar een

Als Junior Business Analist ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van de dienstverlening van de afdeling Business Control. Je bent medeverantwoordelijk voor de facturatiestromen en de periode afsluiting inclusief de betreffende rapportagestromen. Accuraatheid en vasthoudendheid zijn dan ook kenmerken die bij deze functie horen. Jouw communicatieve en organisatorische vaardigheden komen daarbij goed van pas, en je beschikt over een flexibele werkhouding en probleemoplossend vermogen. Op hoofdlijnen zien je verantwoordelijkheden er als volgt uit:

opstellen van logistieke data en kengetallen;
voorbereiden van de facturatie;
KPI rapportages onderhouden;
ondersteunen bij klantanalyses en kostenanalyses;
verzorgen van memoriaal boekingen;
ondersteunen van de afdeling Finance in het maken van rapportages, analyses en administratieve werkzaamheden.

Doel van de functie
In deze uitdagende functie rapporteer je aan de manager Business Control en Projecten en werk je nauw samen met drie enthousiaste collega s van de afdeling Finance om tijdig en correct de operationele gegevens te analyseren en deze te vertalen naar de gevraagde managementinformatie in de vorm van periodecijfers.

Het profiel
De kandidaat die wij zoeken beschikt over een HBO werk- en denkniveau in een financi le richting met minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie waarin je kennis en ervaring hebt opgedaan op het gebied van het verzorgen van administraties. Je hebt ervaring met het werken met het softwarepakket SAP en het werken in Excel/ Acces is voor jou geen punt. Je bent bestand tegen hectische situaties en het werken onder tijdsdruk. Daarnaast ben je zorgvuldig, accuraat, integer en energiek.

Wat bieden wij?
Media Logistics biedt je een zeer uitdagende zelfstandige functie, in een logistieke mediawereld binnen een enthousiast en jong team. Media Logistics kent als een onderdeel van Audax B.V. een eigen cao met prima arbeidsvoorwaarden.

Informatie en reactie
Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan v r 19 januari a.s. een sollicitatiebrief met CV naar Eline van Verseveld, personeelsfunctionaris viaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*